Det säkraste sättet att hitta en barnvakt

Eftersom att vi är föräldrar själva vet vi hur viktigt valet utav barnvakt är och lägger stor vikt i att ni hittar någon som hela familjen har bra kemi med.

Vi vet också att det kan kännas krävande att vara förälder och att tiden inte alltid räcker till och därför har vi skapat en bokningsprocess som ger dig fullständig försäkran samtidigt som vi är snabbast i Stockholm. 

Vårt team av erfarna barnvakter har redan hjälpt hundratals familjer runt om i Stockholm, så om du behöver hjälp, tveka inte att höra av dig. Ring Amanda på 076-307 98 48 eller gör en bokningsförfrågan för att ta ett steg närmre en enklare vardag!

Om vår barnpassningstjänst:

  • Vi har ett fast pris för alla barnvakter oavsett om det är vardag, kväll eller helg. Från 159 kr per timme inklusive RUT.
  • Vi fokuserar på att skapa en långsiktig relation mellan våra kunder och barnvakter.
  • Våra barnvakter är handplockade, bakgrundskontrollerade, har bevisad erfarenhet inom området sedan tidigare och är tränade i HLR som är specifikt anpassad för hjärt-lungräddning på barn.
  • Vi erbjuder en rad av tjänster för att särskilt stödja familjer i Stockholm, inklusive hämtning och lämning på skolan eller aktiviteter och läxhjälp.

Fast pris för alla barnvakter alla dagar

  Med RUT-avdrag Utan RUT-avdrag
Regelbunden 159kr  318kr
Enstaka 179kr 358kr

Våra barnvakter

Den absolut viktigaste pusselbiten för en bra barnvaktstjänst är så klart våra barnvakter. Vi anlitar bara personer som har en stor kärlek till barn och har erfarenhet av barn sedan tidigare.

För att säkerställa att vi bara väljer ut de bästa genomgår samtliga av våra barnvakter en omfattande rekryteringsprocess. När man genomgått vår rekryteringsprocess och introduktionsutbildning blir man certifierad som barnvakt hos oss på adoer.com. Certifieringsprocessen innehåller sex steg och börjar med ett test av personliga egenskaper samt erfarenhet av barn.

Sedan genomgår alla kandidater en intervju och nästa steg är att kontrollera referenser på barnvakterna. För att gå vidare måste man också genomgå en Hjärt och lungräddningskurs, en introduktionsutbildning och ha ett prickfritt belastningsregister.

Vi presenterar...

JosefineJosefine
Jag tycker att det viktigaste i mitt jobb som barnvakt är att inge en trygghet.

Jag är alltid noggrann och trivs verkligen med barn.

JosefineJosefine
Jag älskar utmaningar och kan beskrivas som en väldigt positiv tjej som bryr sig mycket om andra.

Tre bra egenskaper som ni finner hos mig är att jag är pålitlig, finner lösningar i problem och arbetar bra självständigt.

Alice

Alice
Jag är snäll, omtänksam och noggrann och älskar barn. Jag har tagit hand om barn i snart tre år och har hjälpt en familj med två killar på sex och tio år, och en familj där barnen var två och fyra år.

PaulinaPaulina
Jag har många barnpassningsuppdrag och kommer väldigt bra överens med barn och jag tycker det är viktigt att vara en pålitlig och trygg person.

Jag tror det är därför jag alltid kommer bra överens med barn.

liza photoLiza
Jag har erfarenhet av barnpassning och är en glad och positiv person. Jag har hjälpt flera kunder hos adoer.com med uteslutande goda resultat.

Jag är ansvarsfull och älskar barn. Jag trivs jättebra med barn och de trivs tillsammans med mig.

Galleri