Adoer Snöskottning

Snöröjning och sandning i Stockholm

Vill du ha hjälp när garageuppfarten och gångarna är täckta med snö? Vår snöröjningstjänst för uppfarter, vägar och tak finns här för dig av just den anledningen!

All vår personal är certifierade takskottare vilket innebär att vi följer alla regler och lagar samt att arbetet blir utfört på ett kvalitativt sätt.

Boka online och få svar inom en timme med pris och tid för utförande

Våra tjänster och priser

Snabb snöskottningstjänst

  • Garanterad hjälp inom 12-24 timmar med uppfarter, vägar och tak.
  • Du beställer minimum en person med en skyffel i två timmar varav 30 min är inställelsetid priser från 229 SEK per timme inklusive moms och RUT-avdrag.
  • Du kan köpa sand och salt från 95 SEK.

Snöskottningshjälp för hemvändande sportlovsfirare

Medan du varit borta har det fallit mycket snö så din garageuppfart och gångar är täckta med någon decimeter snö.

Vi kan garantera att vi hjälper dig att kunna komma in med bilen på uppfarten och enkelt komma in i huset med all packning utan att behöva kämpa med skottning.

Pris 995 SEK inkl moms och RUT-avdrag för en skottad tomt.

Vinter snöskottningsabonnemang

  • Du kan beställa vårt abonnemang där du har förtur vid snöfall och där du alltid en månad i förskott betalar 229 SEK inklusive moms och RUT-avdrag. 
  • Om det snöar mycket kommer vi efter de första två timmarna debitera dig löpande 229 SEK per timme inklusive moms och RUT.

Specialist taktjänster

Vi erbjuder snöröjning/ snöskottning på alla typer av tak för företag, fastighetsägare och privatpersoner som utförs av certifierade och godkända takskottare. 

  • Inspektion av taken innan snöfall för att bedöma risker.
  • Jourhjälp vid akuta uppdrag vid t.ex. kraftigt snöfall, snabb omsättning i temperatur som skapar iskockor/istappar.
  • Teckna abonnemang som täcker hela vintersäsongen, så slipper du tänka på alla problem som kommer med snöfall. Abonnemangen startar på 1995 SEK inklusive moms.
  • Notera att på grund av säkerhetsskäl och gällande regelverk måste vi ha gjort en fullbordad inspektion av taket innan det snöar för att kunna skotta det. 

Om oss

Sedan 2014 har vår team hjälpt familjer, BRFer, fastighetsvärdar och företag med hundratals tjänster.

All snöskottning utförs av våra tränade trädgårdsmästare, så du är garanterad ett kvickt och kvalitativt resultat varje gång. All personal som arbetar med takskottning är certifierade takskottare och har fått träning av Plåt & Ventföretagen.

Några frågor? 

Om du har några frågor kan du ringa vår kundtjänst på 08-31 36 37

Vår trädgårdstjänster galleri

Ser mer på Instagram